Szolgáltató adataiA honlap tulajdonosa, üzemeltetője és karbantartója:

Nilfisk A/S
Kornmarksvej 1​​
DK-2605 Brøndby
Dánia
Telefon:+45 43 23 81 00
Fax: +45 43 43 73 68

Reg. sz.: 62572213


A társaság jogi képviselője Hans Henrik Lund vezérigazgató.​


NILFISK Kereskedelmi Kft.
II-Rákóczi Ferenc út 10.
HU-2310 Szigetszentmiklós-Lakihegy
Magyarország
Telefon:+24/507-450
Fax:+24/507-451

A honlap használata


A Nilfisk A/S (Nilfisk) megfelelő körültekintéssel végzi a honlapon található információk összeállítását, rendszeresen felülvizsgálja és frissíti azokat. Ennek ellenére, az oldalon található információk "jelenlegi" és "elérhető" állapotuk folytán nem garantálnak vagy képviselnek, sem kifejezett, sem vélelmezett módon, beleértve, de nem kizárólagosan a vásárolhatósági, adott célra megfelelőségi vagy jogtisztasági garanciát. A Nilfisk semmilyen felelősséget sem vállal a honlap tartalmának helyességéért, teljességéért, naprakész és friss voltáért, valamint folyamatos elérhetőségéért. A Nilfisk fenntartja magának a jogot, hogy előzetes értesítés nélkül módosítsa a honlapot.

A honlap használatával Ön elfogadja annak kockázatát, hogy az információk hiányosak, pontatlanok lehetnek, illetve nem felelnek meg igényeinek vagy követelményeinek.

A honlapon szereplő termékek a jelenlegi teljes Nilfisk termékkínálatot képviselik, ugyanakkor egyes termékek nem érhetők el minden országban.

Továbbá, a Nilfisk elutasít minden felelősséget a tekintetben, hogy a honlap tartalma megfelel-e a felhasználónak és annak céljaira. Kötelező érvényű felvilágosítást, tanácsot, ajánlatot vagy nyilatkozatot csak a Nilfisk személyes írásbeli kommunikációja tartalmaz.

A Nilfisk nem vizsgálja a honlaphoz kapcsolódó weboldalakat. Az ezen oldalakra vagy honlapokra történő átlépés és azok használata az Ön saját felelősségére történik. A Nilfisk elutasít a honlaphoz kapcsolódó weboldalak feletti ellenőrzést, azokkal való kapcsolatot, vagy jóváhagyást.


Szerzői jogok/Védjegyek

A honlap tartalmának kizárólagos tulajdona a Nilfisk csoport, és a szerzői jogok védelme alá tartozik. Valamennyi kép a Nilfisk-csoport tulajdonát képezi, azokat felhasználni csak a Csoport engedélyével lehet. A honlapon megjelenő valamennyi védjegy és logó a Nilfisk-csoport bejegyzett védjegye. A honlapon szereplő egyetlen információ sem értelmezhető engedélyként, sem hallgatólagosan sem más módon, a honlapon megjelenő bármely szellemi tulajdonjog használatára vagy engedélyezésére a Nilfisk, annak releváns leányvállalata vagy ilyen joggal rendelkező harmadik fél előzetes hozzájárulása nélkül. A Nilfisk nem garantálja vagy állítja, hogy a honlapon megjelenő anyagok használata nem sérti olyan harmadik felek jogait, akik nem tulajdonai vagy társult részei a Nilfisknek.

Abban az esetben, ha használati hozzájárulást kér, kérjük vegye fel a kapcsolatot a Nilfisk marketing osztályával.

A Nilfisk nem felelős semmilyen kárért vagy sérülésért ami a honlap eléréséből, vagy el nem érhetőségéből, vagy az itt közölt adatok feltétel nélküli elfogadásából erednek. A Nilfisk elutasít minden felelősséget a közvetlen, közvetett, véletlen, következményes, büntető, és a különleges vagy egyéb károkért, elveszett lehetőségekért, elmaradt haszonért vagy bármely egyéb veszteségért vagy kárért. Ez a korlátozás kiterjed a vírusokra vagy egyéb kártevőkre is, melyek hatással lehetnek számítástechnikai berendezéseire.

A honlaphoz való hozzáférés és annak használata valamint a jogi nyilatkozat a szolgáltató vállalat szabályaival összhangban irányadók és értelmezendők. Bármely ebből fakadó vagy ezzel kapcsolatos vitát, mely békés úton nem rendezhető, a Dán Bíróságon kell rendezni, hacsak kötelezően alkalmazandó kikötések másképp nem rendelkeznek.

A honlapon keresztül megosztott valamennyi információ kezelése az adatvédelemre és adatbiztonságra vonatkozó jogi rendelkezéseknek (és a kapcsolódó szabályoknak) megfelelően történik. Felhívjuk figyelmét, hogy a honlappal közvetlenül kapcsolatos elküldött észrevétel, hozzászólás a Nilfisk tulajdonává válik, és korlátozás nélkül felhasználható. Az ilyen megjegyzések nem lesznek bizalmasan kezelve.​