High Magasnyomású mosók sorozata- Compact osztály a fél professzionális használatra, és Pro sorozat az erőteljesebb tisztítási feladatokhoz.


2013.11.20. 0:00

A 2011-es magasnyomású mosó sorozat két új taggal bővült. A Compact sorozat a C 105.5 és C 115.3 X-TRA gépekkel, melyeket fél professzionális feladatra ajánljuk, a P 150.2 és a P 160.2 X-TRA gépeket a nehezebb feladatokhoz. 

Sokoldalú magasnyomású mosó a külső területi tisztítási feladatokhoz
Nilfisk C 105.5
A Nilfisk C 105.5 típusú gép ideális az alkalomszerű háztartási használatra. A C 105.5 könnyen mozgatható és sokoldalú gép.  Tökéletes választás, ahol egy alapkivitelű gépet akarunk használni, magas teljesítménnyel. A Nilfisk Click&Clean gyorscsatlakozó rendszerrel egyszerűen és gyorsan tudjuk cserélni a különféle fúvókákat és tartozékokat. A Nilfisk bayonet kuplung lehetővé teszi a szélesebb Nilfisk tartozékkínálat használatát.

C 105.5  

Erős és erőteljes magasnyomású mosó 
Nilfisk C 115.3 X-TRA
A Nilfisk C 115.3 X-TRA azok számára ajánlott, akik értékelik a kényelmet és a teljesítményt. Tökéletes gép az olyan alkalomszerű használatra, mint az autómosás, motorkerékpár mosás, kerti bútorok tisztítása, terasztisztítás, járdák tisztítása. Kerekekkel szerelt, könnyű szállítani és tárolni a gépen a tartozékokat. A C 115.3 erőteljes, kompakt és ergonomikus termék, a tartozékokat egyszerűen tárolhatjuk a gépen.  A Nilfisk Click&Clean gyorscsatlakozó rendszerrel egyszerűen és gyorsan tudjuk a különféle fúvókákat és tartozékokat cserélni. A magasnyomású tömlő hossza 6 m, ami lehetővé teszi a géptől távoli munkavégzést.

C 115.3  

Az autómosáshoz szükséges eszközökkel csomagolva
Az autó sokféle időjárási körülménynek és útviszonynak van kitéve, miközben mindenféle piszok tapad rá, a felszínére, a jármű zegzugos részeibe. A rendszeres takarítás fontos, karbantartja az autót és meghosszabbítja élettartamát.

Az új Nilfisk sorozatot úgy fejlesztették ki, hogy az megfeleljen az autótisztítás követelményeinek. A géppel együtt speciális tartozékokat fog találni a csomagban:
• Széles szóróképű fúvóka, kíméletes mosást tesz lehetővé
• Spediális mosókefe, ami könnyűvé teszi az autó és lakókocsi mosást
• Alvázmosó fúvóka, 90 °C-kal elforgatható, kényelmessé téve a gépkocsi alvázának és kerekeinek tisztítását
• Tisztítószer kijuttató tartály, melynek segítségével tisztítószeres mosást végezhetünk

Minden adaptert a Clean&Click csatlakozó rendszer segítségével csatlakoztathat a magasnyomású mosóhoz. Rugalmas és felhasználóbarát.

Pro nagyteljesítményű mosók a legjobb eredmény elérése érdekében, a mindennapi használat során 

A 150-160 bar nyomással dolgozik, a szennyeződést gyorsan eltávolítja, nem kérdés, hogy a vastagon rászáradt sár milyen makacs szennyeződés. A maximális hatékonyság és biztonság érdekében a Pro sorozatot acélbetétes magasnyomású tömlővel, korrózióálló acéldugattyúkkal, bronz hengerfejjel szerelték fel, nagyon robosztus a megjelenése. Ezek a tulajdonságok teszik a berendezést jó teljesítményűvé.

Nilfisk P 150.2 / P 160.2 X-TRA
The P 150.2 és a P 160.2 X-TRA gépek a Nilfisk prémium kategóriájú mosói közé tartoznak. Ezt a termékkategóriát az ergonomikus és komfortos kulcsszavakkal jellemzik, megkérdőjelezhetetlen teljesítmény és erőt sugárzó dizájn a fő tulajdonsága, alkalmas a nehéz tisztítási feladatok ellátására a ház körüli munkákban, és a kisipari felhasználásban. Felhasználóbarát tulajdonságai a kihúzható tolókar és a lágy fogású mosólándzsa. Acélbetétes magasnyomású tömlővel, bronz hengerfejjel fém szivattyúval szerelték, ami biztonságot és hosszú élettartamot eredményez.

P 150.2 P 160.2 X-TRA  

Termék jellemzők:
• Max.nyomás: 150/160 bar géptípustól függően
• Bronz hengerfej és fém szivattyú
• Acélbetétes tömlő
• Beépített tömlőtartó dob az X-TRA gépeknél 
• Kihúzható tolókar 
• Nagy kerekek, jó mozgathatóság 
• A robusztus és kihúzható tolókar a gép könnyű szállíthatóságát biztosítja
• Kompakt fúvóka, réz csatlakozóval 
• Kivehető tisztítószeres tartály 
• Lágy fogást biztosító markolat a mosópisztolyon, gyorscsatlakozóval és kapcsolási funkcióval
• Automatikus start/stop 

A P150.2 és a P160.2 X-TRA  gép a P150.1 és a P160.1 X-TRA gép továbbfejlesztett változata.