Az új Nilfisk Extreme Eco porszívó


2009.03.03. 0:00

Az új Nilfisk Extreme Eco porszívónak köszönhetően a környezetre kerül a hangsúly. A gép és csomagolása újrahasznosítható, és alacsony energiafogyasztást tesz lehetővé anélkül, hogy kompromisszumot kötnénk a magas teljesítményszint eléréséhez. 

A Nilfisk Extreme Eco-val csökken az energiafogyasztás, csak úgy, mint a környezetre mért negatív hatások. Azonban az alacsony energia nem jelent alacsony teljesítményt - Ön ugyanazt a nagy teljesítményű, tökéletes tisztítási képességet kapja, mely a Nilfisk Extreme sorozatra jellemző. Más szóval hosszú mérföldek sorát kapja a felhasznált elektromosságért cserébe, és végül: a gép több mint 95%-a újrahasznosítható, valamint a csomagolás 100%-ban újrahasznosított anyagból készült. 

A többi Nilfisk Extreme géphez hasonlóan a Nilfisk Extreme Eco-t HEPA 14-es szűrővel láttuk el, melynek szűrési hatékonysága 99,995%-os. A gép saját maga egy robosztus HEPA szűrős felépítmény, porálló tömítésekkel, amelyeknek köszönhetően a kosz bejut ugyan a gépbe, de rendkívül tiszta levegő jön ki belőle.  Ez nagyon fontos egy tisztább beltéri környezet eléréséhez, hiszen segít minimalizálni az asztma és az allergiás betegségek kialakulásának kockázatát.

Az Extreme sorozatok további előnyei közé tartozik a jó porfelszedés és a nagyon alacsony zajszint. 

Töltse le a Nilfisk Extreme Eco prospektusát