Nilfisk Roof Cleaner - a tetőtisztító


2014.08.06. 0:00

 

Az új Nilfisk Roof Cleaner egy komplett megoldás a tetőtisztítási feladatra


A konstrukció egy teleszkópos lándzsából és egy speciálisan kifejlesztett tisztítószerből áll, amely lehetővé teszi, hogy a háztulajdonosok anélkül, hogy elhagynák a földet, le tudják mosni a tetőt. Ez egy „csináld magad” termék, amely alkalmas a legtöbb házhoz, és azt jelenti, hogy nincs szükség a munka elvégzéséhez egy profi szakember felfogadására. Vélhetően ez az első olyan eszköz, amely minden elemében megfelel a tetőtisztítás feladataira.

Ez az egység tartalmaz egy teleszkópos lándzsát, ami max. 4,2 méterig hosszabbítható. A teleszkópos cső habfúvókával és a magasnyomású tömlővel akár 11 és 15 méter távolságra is eljuttatja a tisztítószeres vizet. Ezzel a rendszerrel alacsony nyomással habfilmet tudunk a tetőre felvinni, majd a szennyeződést normál vízsugár alkalmazásával lemoshatjuk a tetőről. 

A termék bevezetés után a cég szóvivője elmondta: "A Nilfisk Roof Cleaner tetőtisztítót úgy alkották meg, hogy az biztonságos és egyszerű módon tegye lehetővé a ház tulajdonosainak a tető tisztítását. Természetesen más területen is igen hasznos lehet ez az adapter, mint például lakókocsik, mobil  házak, üvegházak vagy akár ablakok tisztításakor. A termék mind a tetőtisztító eszközt, mind a tisztítószert tartalmazza. Más tisztítószerekkel is használható, de mivel mi kimondottan erre fejlesztettük ki a tisztítószert, ezért ennek a használatát javasoljuk."

Click&Clean A rendszer jellemzője a Click & Clean csatlakozó rendszer, mely lehetővé teszi a fúvóka és a kefe gyors és egyszerű cseréjét.           

A kefét egy gumicsíkkal látták el, hogy könnyen eltávolítsa a nedvességet, mely különösen fontos, ha ablakot tisztítunk.

 

 Tekintse meg videónkat!

Nilfisk Roof Clenaer - a tetőtisztító